Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Färjestaden

Permanenta Håret i Färjestaden

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Färjestaden där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Färjestaden och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Färjestaden kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Färjestaden kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Färjestaden eller i Kalmar län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Färjestaden som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Färjestaden

Intermezzo Frisör & Shop Drop In

Ölands Köpstad

386 31 Färjestaden

Salong Gårdby

Gårdby 153

386 92 Färjestaden

Petra´s Lilla Salongen

Petrus Kåres Väg 9

386 90 Färjestaden

Gerlofssons Herrfrisering

Storgatan 46

386 30 Färjestaden

Arontorps Hårvård

Törnrosavägen 12

386 96 Färjestaden


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Färjestaden

Studio 8

Storgatan 8

386 30 Färjestaden

Monicas Andrum

Storgatan 17

386 31 Färjestaden

Din Frisör

Runsten

386 94 Färjestaden

Klipperiet

Storgatan 41

386 31 Färjestaden