Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Hultsfred

Permanenta Håret i Hultsfred

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Hultsfred där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Hultsfred och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Hultsfred kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Hultsfred kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Hultsfred eller i Kalmar län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Hultsfred som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Hultsfred

Intermezzo Frisör & Shop

Västra Långgatan 46

577 30 Hultsfred

Gunillas Håratelje

Västra Långgatan 49

577 30 Hultsfred

Hårdesign Johanna

Hagadalsgatan 6

577 31 Hultsfred

Rada´s Hårstudio

Oskarsgatan 24

577 30 Hultsfred

Kerstins Klipphörna

Oskarsgatan 57

577 31 Hultsfred


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Hultsfred

Salong Robin Hood HB

Norra Kyrkogårdsgatan 18

577 34 Hultsfred

H-37 Hårtorpet

Bryggerigatan 1C

577 30 Hultsfred

Klippstugan

Hjälmstigen 2

577 36 Hultsfred