Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Åhus

Permanenta Håret i Åhus

Det finns tillsammans 7 hårfrisörer som permanentar hår i Åhus där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Åhus och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Åhus kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Åhus kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Åhus eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Åhus som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Åhus

Wig Hairdressing

Stormgatan 19

296 32 Åhus

Åhus Herrfrisering

Köpmannagatan 17

296 31 Åhus

Frisyrstugan

Sankt Jörgens Väg 11

296 35 Åhus

Barberaren

Köpmannagatan 33

296 31 Åhus

Svensson Susanne Frisör

Slottsgatan 15

296 31 Åhus


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Åhus

Klippoteket

Dammgatan 6

296 31 Åhus

Saxess

Gamla Skeppsbron 20

296 31 Åhus