Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Djursholm

Permanenta Håret i Djursholm

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Djursholm där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Djursholm och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Djursholm kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Djursholm kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Djursholm eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Djursholm som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Djursholm

Marianne Berglund S Damfrisering

Tynvägen 6U

182 68 Djursholm

Salong Rio

Gautiodsvägen 1A

182 62 Djursholm

Anitas Hårservice

Vendevägen 14

182 69 Djursholm

Hårstudio Lotta

Vendevägen 8

182 69 Djursholm

Salong Louise P

Vendevägen 9B

182 69 Djursholm