Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Tierp

Permanenta Håret i Tierp

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Tierp där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Tierp och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Tierp kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Tierp kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Tierp eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Tierp som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Tierp

Gerds Hårklipp

Lövåsvägen 5

815 40 Tierp

Danna´s Salong

Rådhusallén 16B

815 38 Tierp

Lilla Hårsalongen

Grevegatan 10

815 41 Tierp

Tierps Hårateljé

Grevegatan 10

815 41 Tierp

Tannys Klippotek

Järnvägsesplanaden 9

815 38 Tierp


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Tierp

Haircorner

Centralgatan 10

815 38 Tierp

Ullas Klippotek

Smedsgränd 12

815 37 Tierp

Salong Angelica

Ålfors 230

815 91 Tierp

Hår & Sånt

Stationsgatan 9

815 38 Tierp