Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Sunne

Permanenta Håret i Sunne

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Sunne där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Sunne och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Sunne kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Sunne kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sunne eller i Värmland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Sunne som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Sunne

Din Frisör

Kvarngatan 29

686 30 Sunne

Hårsalongen

Allégatan 30

686 30 Sunne

Kathes Frisörsalong

Storgatan 57

686 35 Sunne

Hår & Kroppsverkstan

Strandvägen 23

686 30 Sunne

Klipp-Nytt

Badhusgatan 17

686 30 Sunne


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Sunne

Viberg Hårateljé

Brobygatan 20

686 35 Sunne

Hårcompaniet Hc

Älvkullsgatan 3A

686 30 Sunne

Salong Skapa

Badhusgatan 10

686 30 Sunne

Klippar´n Jan Ågren

Storgatan 38

686 30 Sunne