Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Asarum

Permanenta Håret i Asarum

Det finns tillsammans 6 hårfrisörer som permanentar hår i Asarum där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Asarum och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Asarum kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Asarum kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Asarum eller i Blekinge på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Asarum som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Asarum

Salong Ingrid

Häckvägen 5B

374 52 Asarum

Fransson Salong Chérie

Elsebrånevägen 78

374 91 Asarum

Salong Klippknuten

Nötabrånevägen 108

374 91 Asarum

Salong Barbro

Grönsiskevägen 7

374 50 Asarum

Salong Eleonor

Porsvägen 13

374 51 Asarum


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Asarum

Salong Jenny

Storgatan 30

374 52 Asarum