Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Olofström

Permanenta Håret i Olofström

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Olofström där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Olofström och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Olofström kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Olofström kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Olofström eller i Blekinge på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Olofström som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Olofström

Salong Hon & Han

Åkerbärsvägen 2

293 41 Olofström

Hårstrået

Ådalsvägen 1

293 34 Olofström

Salong Hårglans

Östra Storgatan 51

293 33 Olofström

Hans o. Hennes Klippotek

Nedre Brogatan 1A

293 31 Olofström

Almas Hårstudio

Östra Storgatan 38

293 34 Olofström


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Olofström

Salong Ann

Bladvägen 8

293 42 Olofström

Christins Hårateljé

Östra Storgatan 39

293 34 Olofström

Labi

Ingenjörsgatan 51A

293 38 Olofström

Eriksson & Blomkvist Frisersalong

Östra Storgatan 20

293 34 Olofström

Gränums Byasalong

Håkantorpsvägen 135

293 93 Olofström