Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Ronneby

Permanenta Håret i Ronneby

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Ronneby där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Ronneby och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Ronneby kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Ronneby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ronneby eller i Blekinge på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Ronneby som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Ronneby

Soft Cat, Kadrija Medovic

Lindblomsvägen 111

Astra Salongen

Ågårdsgatan 1

Salong Purity

Kungsgatan 22

Klippstugan

Nygatan 5

Salong M

Kungsgatan 16


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Ronneby

Christinas Klipp

Ågårdsgatan 7D

Salong Marie Vouge

Övre Brunnsvägen 8

Birgitta-Salongen

Ågårdsgatan 7

Stilakuten

Gamla Angelskogsvägen 6

Salong Mili

Karlskronagatan 24