Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Leksand

Permanenta Håret i Leksand

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Leksand där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Leksand och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Leksand kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Leksand kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Leksand eller i Dalarna på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Leksand som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Leksand

Frisörtorget

Torget 4

793 31 Leksand

Salong Klipp Till

Källvägen 6

793 33 Leksand

Studio Mic´s

Leksandsvägen 16

793 31 Leksand

Lindhs Frisörer

Norsgatan 23

793 30 Leksand

Frisör hos Kattis

Insjövägen 4

793 33 Leksand


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Leksand

Maddes Klipp

Övermo Moskogsvägen 14

793 35 Leksand

Salong Carina

Norsgatan 24

793 30 Leksand

Hårboden Birgitta Strandell

Granvägen 17

793 33 Leksand