Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Mora

Permanenta Håret i Mora

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Mora där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Mora och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Mora kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Mora kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Mora eller i Dalarna på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Mora som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Mora

Team B Hårdesign AB

Kyrkogatan 24

Anns Hårverkstad

Skidspårsvägen 8

Janets Klipp

Morkarlbyvägen 39

Salong Wilocka

Stormyrvägen 7

Salong City

Kyrkogatan 35


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Mora

Johannas Klipp

Hånåknivägen 8

Klipperian

Millåkersgatan 17

Elsa´s Salong

Millåkersgatan 17

Christinas Salong

Fridhemsplan 4C

Salong Ekologisk i Mora AB

Millåkersgatan 11A