Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Delsbo

Permanenta Håret i Delsbo

Det finns tillsammans 6 hårfrisörer som permanentar hår i Delsbo där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Delsbo och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Delsbo kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Delsbo kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Delsbo eller i Gävleborg på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Delsbo som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Delsbo

Sonjas hårsalong, Sonja Fahlberg

Björkgatan 6

Hos Ida

Soldatvägen 1

Elfs Herrfrisering Eftr.

Torggatan 2

Salong Hygien Agnetha Sahlin

Torggatan 9

Märta´s Damfrisering

Lund 16


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Delsbo

Salong Cleopatra

Knutslundavägen 6