Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Ljusdal

Permanenta Håret i Ljusdal

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Ljusdal där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Ljusdal och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Ljusdal kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Ljusdal kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Ljusdal eller i Gävleborg på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Ljusdal som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Ljusdal

Salong Donna

Gamla Kyrkogatan 1

Astrids Damfrisering

Godtemplarvägen 8

Salong Syrran & Jag AB

Stationsgatan 4

Hårsalongen Britt-Inger Holmgren

Postplan 8

Sofie Bergström Hårfrisör

Hotellgatan 17


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Ljusdal

Salong Eveline

Norra Järnvägsgatan 59

HårXtra

Bjuråkersvägen 23A

Lilla Hårateljén, Anette Öhman

Norra Järnvägsgatan 35

Anna & Annelies

Lilla Vintergatan 27

Salong Kajsa

Gamla Kyrkogatan 8


Ännu flera permanenta håret i Ljusdal

Frizz Ann

Kyrkogatan 3

Margarethas Herrfrisering

Bryggargatan 4A