Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Onsala

Permanenta Håret i Onsala

Det finns tillsammans 7 hårfrisörer som permanentar hår i Onsala där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Onsala och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Onsala kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Onsala kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Onsala eller i Halland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Onsala som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Onsala

Soheilas Frisörsalong

Karsegårdsvägen 2

439 31 Onsala

Salong Maj-Lis

Tulla Lagom 7

439 30 Onsala

Gulls Hair Studio AB

Organistvägen 7

439 33 Onsala

Yvonnes Hårstudio

Onsala Furuväg 8

439 37 Onsala

Salong Fjordsidan

Vickavägen 1

439 30 Onsala


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Onsala

Susanna´s Hårvård

Onsala Åkerväg 17

439 91 Onsala

Klippa

Gottskärsvägen 150

439 94 Onsala