Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Eksjö

Permanenta Håret i Eksjö

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Eksjö där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Eksjö och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Eksjö kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Eksjö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Eksjö eller i Jönköping län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Eksjö som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Eksjö

Jacobsson Hårsalong AB

Västerlånggatan 12

575 31 Eksjö

Eksjö Hårstudio

Södra Storgatan 8

575 31 Eksjö

Salong Annelie

Stockholmsvägen 7A

575 34 Eksjö

Hamra Salong

Norra Storgatan 31

575 32 Eksjö

Salong Stadskällaren AB

Södra Storgatan 5

575 31 Eksjö


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Eksjö

Tuvehagens Frisérsalong

Oxtorgsgatan 8

575 38 Eksjö

Skönhetskompaniet

Jungfrugatan 8

575 31 Eksjö

Salong Borgen AB

Stora Torget 1

575 31 Eksjö

Tant Grön

Stora Torget 6

575 32 Eksjö

Göranssons Frisérsalong

Norra Storgatan 34

575 32 Eksjö