Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Gislaved

Permanenta Håret i Gislaved

Det finns tillsammans 11 hårfrisörer som permanentar hår i Gislaved där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Gislaved och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Gislaved kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Gislaved kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Gislaved eller i Jönköping län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Gislaved som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Gislaved

Cityfrisören AB

Södergatan 30

IM Frisör

Västergatan 1

Studio Amelie Lydén AB

Köpmangatan 10B

Runes Klippsalong

Oskarsgatan 13

Bergqvist Hårateljé

Köpmangatan 5


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Gislaved

Altsaxen

Regeringsgatan 19A

Salong Carola

Målargatan 6

Salong Hon & Han

Torggatan 1

Ann-Britts Klipphörna

Gröna Vägen 25

Frisörhuset

Sofiagatan 3


Ännu flera permanenta håret i Gislaved

Salong Carolin

Köpmangatan 18