Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Sävsjö

Permanenta Håret i Sävsjö

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Sävsjö där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Sävsjö och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Sävsjö kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Sävsjö kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Sävsjö eller i Jönköping län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Sävsjö som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Sävsjö

På Håret

Kopparslagaregatan 2

576 35 Sävsjö

Hair é vi

Stora Torget 2

576 35 Sävsjö

Klippkällar´n

Odengatan 33

576 31 Sävsjö

Kerstins Damsalong

Röjarstigen 2

576 31 Sävsjö

Sävsjö Moderna Saxar AB

Storgatan 10

576 31 Sävsjö


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Sävsjö

Lindahl Nina

Kopparslagaregatan 4

576 35 Sävsjö

Salong Camé

Lingonvägen 3

576 33 Sävsjö

City Klip Nersina

Kopparslagaregatan 4A

576 35 Sävsjö

Saxcess

Köpmangatan 5

576 35 Sävsjö