Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Mönsterås

Permanenta Håret i Mönsterås

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Mönsterås där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Mönsterås och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Mönsterås kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Mönsterås kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Mönsterås eller i Kalmar län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Mönsterås som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Mönsterås

Intermezzo Frisör & Shop

Storgatan 33

383 30 Mönsterås

Annettes Hårdesign

Åsevadsgatan 5

383 31 Mönsterås

Hos Ann

Häradshövdingegatan 9

383 30 Mönsterås

Leffe´s Frisersalong AB

Storgatan 40

383 30 Mönsterås

Salong Gyllene Saxen

Storgatan 1

383 30 Mönsterås


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Mönsterås

Salong Kalufsen

Storgatan 36

383 30 Mönsterås

Lilla Salongen

Storgatan 41

383 30 Mönsterås

Salong Hårfint

Sjögatan 44

383 30 Mönsterås