Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Älvsbyn

Permanenta Håret i Älvsbyn

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Älvsbyn där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Älvsbyn och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Älvsbyn kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Älvsbyn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Älvsbyn eller i Norrbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Älvsbyn som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Älvsbyn

Monas Hårklipp

Storgatan 15

942 31 Älvsbyn

Frissan Anne-Maj

Storgatan 37

942 31 Älvsbyn

Anna Salongen

Älvgatan 47

942 34 Älvsbyn

Shape

Storgatan 43

942 31 Älvsbyn

Salong Hon & Han

Storgatan 1

942 31 Älvsbyn


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Älvsbyn

Clip In

Storgatan 8B

942 31 Älvsbyn

Salong Divine

Storgatan 10B

942 31 Älvsbyn

Isa Klippare

Innergatan 28

942 34 Älvsbyn

Ulrikas Klipp In

Skolgatan 23

942 31 Älvsbyn