Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Haparanda

Permanenta Håret i Haparanda

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Haparanda där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Haparanda och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Haparanda kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Haparanda kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Haparanda eller i Norrbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Haparanda som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Haparanda

Marlens Damfrisering

Ringvägen 14

953 34 Haparanda

Heikkiläs Klippotek

Storgatan 82

953 31 Haparanda

Frisör Annica i Haparanda

Storgatan 84

953 31 Haparanda

Tatjanas Herr- o. Damfrisering

Bävervägen 15

953 36 Haparanda

Salong Primadonna

Storgatan 88

953 31 Haparanda