Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kalix

Permanenta Håret i Kalix

Det finns tillsammans 11 hårfrisörer som permanentar hår i Kalix där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kalix och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kalix kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kalix kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kalix eller i Norrbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kalix som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kalix

SCAPA Hårteam

Köpmannagatan 17

Klipp-Service

Nytorget

Hårkompaniet HB

Strandgatan 15

Effekt Hårstudio

Köpmannagatan 10

Louise Malmström

Lövvägen 18


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kalix

Kalixfrisörerna HB

Köpmannagatan 21

Elenas Dam & Herrfrisering

Nygatan 3

Salong Desireé

Nytorget 1

Ewaz Frisering

Tjäderstigen 6

Lindbäcks Frisersalong

Köpmannagatan 10


Ännu flera permanenta håret i Kalix

Fredrikssons Herrfrisering

Köpmannagatan 18