Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kumla

Permanenta Håret i Kumla

Det finns tillsammans 11 hårfrisörer som permanentar hår i Kumla där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kumla och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kumla kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kumla kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kumla eller i Örebro län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kumla som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kumla

Salong Excellent

Köpmangatan 10

Hårfix

Köpmangatan 30A

Hårmetropolen

Hagendalsvägen 16

Hårsalongen i Centrum

Köpmangatan 13

Barberarn

Skolvägen 12


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kumla

Lindells Herrfrisering

Köpmangatan 1

Forsbergs Damfrisering

Kvarngatan 17

Klippgränden

Hagendalsvägen 5

Carinas Klippstuga

Hammarbergs Väg 4

Wennerlunds Damfrisering

Bäckstigen 12


Ännu flera permanenta håret i Kumla

Klipparns Klippotek

Köpmangatan 16