Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Åtvidaberg

Permanenta Håret i Åtvidaberg

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Åtvidaberg där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Åtvidaberg och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Åtvidaberg kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Åtvidaberg kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Åtvidaberg eller i Östergötland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Åtvidaberg som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Åtvidaberg

Gun´s Hårsalong

Bergsgatan 17

597 50 Åtvidaberg

Solveis Hårsalong

Höjdvägen 13A

597 52 Åtvidaberg

Gj:s Hår&Sont

Kopparvägen 1

597 50 Åtvidaberg

Hårfixarna

Söderleden 15

597 40 Åtvidaberg

Kerstins Hårsalong

Torggatan 3A

597 30 Åtvidaberg


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Åtvidaberg

Hårverkstan i Åtvidaberg

Adelswärdsgatan 3

597 30 Åtvidaberg

Lindgrens Hårsalong

Torggatan 5B

597 30 Åtvidaberg

Modus

Stenhusgatan 4

597 30 Åtvidaberg