Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Höllviken

Permanenta Håret i Höllviken

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Höllviken där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Höllviken och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Höllviken kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Höllviken kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Höllviken eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Höllviken som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Höllviken

Syns

Hans Levins Väg 23

236 35 Höllviken

Lady & Lufsen Frisörsalong i Höllviken

Falsterbovägen 54

236 51 Höllviken

Jonnys Frisersalong

Falsterbovägen 66

236 51 Höllviken

Lisas Hårfix

Falsterbovägen 65

236 51 Höllviken

Gunnar Holst Hårersättningar AB

Falsterbovägen 79

236 51 Höllviken


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Höllviken

Hårlocken

Falsterbovägen 80

236 51 Höllviken

Salong Harmoni på Näset AB

Brädgårdsvägen 28

236 32 Höllviken

Salong Mäster Jakob, Jonny Jacobsson

Polisvägen 5A

236 31 Höllviken

Studio Klippodrome

Polisvägen 1

236 31 Höllviken