Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kävlinge

Permanenta Håret i Kävlinge

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Kävlinge där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kävlinge och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kävlinge kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kävlinge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kävlinge eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kävlinge som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kävlinge

Klipp & Solstudion Solklart

Västra Långgatan 3

244 31 Kävlinge

Capat

Kvarngatan 22

244 30 Kävlinge

Hair by Teddy

Mårtensgatan 12

244 30 Kävlinge

Margots Hårstudio

Högsvägen 3

244 41 Kävlinge

Salong Frizé, A-M Nilsson

Mårtensgatan 22

244 30 Kävlinge


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kävlinge

Salong Peter Klippare

Nygatan 2

244 30 Kävlinge

Salong Karin

Poppelvägen 2

244 41 Kävlinge

Frisör Anjelica Holst

Torget 37

244 30 Kävlinge

Ewa Salongen

Södergatan 20

244 31 Kävlinge

Salong Mathilde

Lindegatan 4

244 33 Kävlinge