Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Lomma

Permanenta Håret i Lomma

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Lomma där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Lomma och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Lomma kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Lomma kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Lomma eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Lomma som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Lomma

Curado Skönhet & Hälsa

Järnvägsgatan 7

234 31 Lomma

IGe:s Dam & Herrsalong

Sandstensgatan 8

234 34 Lomma

Cajeem Hår spa

Tullhustorget

234 39 Lomma

Frippes Hårverkstad

Vegagatan

234 32 Lomma

Salong Peter Klippare

Varvstorget 2

234 40 Lomma


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Lomma

Carlssons Hårmode

Seglaregatan 8

234 31 Lomma

Salong Jey

Bredgatan 24

234 36 Lomma

Salong Ljung HB

Kråkbärsgatan 17

234 43 Lomma

Frisör Salong Marie Lindwall

Lingongatan 82

234 43 Lomma

Saloon.nu

Strandvägen 127

234 31 Lomma