Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Skurup

Permanenta Håret i Skurup

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Skurup där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Skurup och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Skurup kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Skurup kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Skurup eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Skurup som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Skurup

Studio Noi

Järnvägsgatan 7

HÅR&HUDbolaget

Södergatan 2

Salong Maivi

Södergatan 10

Robert Klippare

Stora Torggatan 1

LL Studio

Lilla Torggatan 9D


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Skurup

Leimo-Salongen

Vråkvägen 5

Mia Salongen

Lilla Torggatan 13

Friskvårdscentrum i Skurup HB

Södergatan 22

Style by Peggy

Kyrkogatan 22

Klippstugan

Östra Gränsgatan 30


Ännu flera permanenta håret i Skurup

Cityklippet

Mejerigatan 55

Salong Iréne

Skurup 4771