Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Vellinge

Permanenta Håret i Vellinge

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Vellinge där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Vellinge och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Vellinge kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Vellinge kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Vellinge eller i Skåne på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Vellinge som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Vellinge

Lilla Klippstugan i Höllviken

Bruksparken 3

235 92 Vellinge

Lady o Kalufsen

Larsgatan 2

235 31 Vellinge

Mariannes Klipp o. Sol

Ryttaregatan 5

235 37 Vellinge

Salong Sanne

Vellingevägen 9

235 92 Vellinge

Thomas Hårsalong

Stortorget 15

235 31 Vellinge


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Vellinge

Hair & Fashion

Järnvägsgatan 2

235 31 Vellinge

Salong Intim

Stortorget 13

235 31 Vellinge

Salong Janne AB

Stortorget 5

235 31 Vellinge

Jettes Klipphörna

Ängavägen 7

235 36 Vellinge

Anita-Salongen

Norrevångsgatan 61

235 36 Vellinge