Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Åkersberga

Permanenta Håret i Åkersberga

Det finns tillsammans 14 hårfrisörer som permanentar hår i Åkersberga där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Åkersberga och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Åkersberga kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Åkersberga kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Åkersberga eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Åkersberga som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Åkersberga

Klang & Co Frisörer

Storängstorget 8C

Salong Piero

Åkersberga Centrum

Hairplace

Muskötvägen 22

Nikita Hair

Storängstorget 4

Salong Marie Pettersson

Södra Skogsrundan 43


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Åkersberga

Salong Smash Frisörer

Sågvägen 13

Gula Markiserna AB

Storängsvägen 3

Salong Elegance

Storängstorget 17

Hej & Hår

Bergavägen 4A

Malmskogens Hårvård

Norra Skogsrundan 27


Ännu flera permanenta håret i Åkersberga

Calufsen

Storängsvägen 15A

Sjöström Rita

Stora Säbyvägen 29

Alcea Frisör

Hackstavägen 12B

Icon Hairstudio

Storängsvägen 11A