Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Årsta

Permanenta Håret i Årsta

Det finns tillsammans 7 hårfrisörer som permanentar hår i Årsta där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Årsta och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Årsta kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Årsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Årsta eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Årsta som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Årsta

Maries Hårgalleri

Rämensvägen 2

120 55 Årsta

Salong N Öström

Skälderviksplan 3

120 60 Årsta

Årsta Klippotek

Hjälmarsvägen 28

120 53 Årsta

Årstasalongen

Årstavägen 55

120 54 Årsta

Ratka Damfrisering

Hjälmarsvägen 33

120 53 Årsta


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Årsta

Hair Stop

Gullmarsvägen 27

120 39 Årsta

Style Hair & Make Up

Sköntorpsvägen 3

120 38 Årsta