Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Bandhagen

Permanenta Håret i Bandhagen

Det finns tillsammans 13 hårfrisörer som permanentar hår i Bandhagen där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Bandhagen och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Bandhagen kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Bandhagen kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bandhagen eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Bandhagen som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Bandhagen

Susannas Hårservice

Olshammarsgatan 87

Brunetten & Blondinen

Rangstaplan 5

Rågsveds Hårsalong

Rågsvedstorget 9

LJ´s Salong

Sjösabrinken 30

J T Frisör

Bandhagsplan 4


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Bandhagen

Sacher´s Salongen

Högdalsplan 11

Blå Salongen

Mosstenabacken 7

Salong Högdalen

Rangstagatan 8

City Hårvård

Hagsätra Torg

Danielas Salong

Hagsätra Torg 20


Ännu flera permanenta håret i Bandhagen

Klipp It

Önskehemsgatan 43

Kattos Herrfrisering

Porlabacken 30

Tong´s HairStudio HB

Skebokvarnsvägen 175