Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Danderyd

Permanenta Håret i Danderyd

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Danderyd där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Danderyd och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Danderyd kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Danderyd kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Danderyd eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Danderyd som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Danderyd

Frisörerna i Mörby Jannersten & Jannersten

Golfvägen 4

182 31 Danderyd

Salong Länsmansgården

Danderydsvägen 146

182 36 Danderyd

Min Far & Jag

August Wahlströms Väg 3

182 31 Danderyd

Hårspecialisten Liselotte

Sätraängsvägen 134

182 37 Danderyd

Sjöholms Damfrisering

August Wahlströms Väg 25

182 31 Danderyd