Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Enskede

Permanenta Håret i Enskede

Det finns tillsammans 8 hårfrisörer som permanentar hår i Enskede där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Enskede och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Enskede kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Enskede kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Enskede eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Enskede som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Enskede

Salong Yin Yang

Bordsvägen 58

Håkanssons Damfrisering

Bjulevägen 32

Sturebyfrissan

Tussmötevägen 175

Salong Kristall

Skönviksvägen 271

Hårteknik Sweden AB

Nynäsvägen 337


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Enskede

Lena Haristyle

Stockholmsvägen 59

Tvillingarnas Frisering

Sockenplan 353

Salong Myran

Postiljonsvägen 4