Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Gustavsberg

Permanenta Håret i Gustavsberg

Det finns tillsammans 7 hårfrisörer som permanentar hår i Gustavsberg där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Gustavsberg och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Gustavsberg kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Gustavsberg kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Gustavsberg eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Gustavsberg som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Gustavsberg

Hårateljén

Markörplan 3

134 36 Gustavsberg

Mariellés Huvudverk

Odelbergs Väg 9B

134 40 Gustavsberg

Pia-Marina´s Hår & Hud

Fiskgjusevägen 63

134 35 Gustavsberg

Klippverksta´n

Mariaplan 2

134 41 Gustavsberg

Hamnsalongerna Frisör

Odelbergs Väg 9

134 40 Gustavsberg


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Gustavsberg

Tonys Hårstudio AB

Skärgårdsvägen 7

134 30 Gustavsberg

Frisyrmakarna

Fenix Väg 4-14

134 44 Gustavsberg