Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Hässelby

Permanenta Håret i Hässelby

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Hässelby där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Hässelby och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Hässelby kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Hässelby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Hässelby eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Hässelby som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Hässelby

Salong Siam

Persikogatan 38

Klippt av Rosén

Aprikosgatan 58

Salong Persiko

Persikogatan 30

Berit Salong

Kråkbärsgränd 13

Klippt av Lena Domäng

Loviselundsvägen 27


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Hässelby

Royal Salong

Enspännargatan 58

Salong Irba

Maltesholmstorget 4

Frisörbolaget

Hässelby Torg 8

Carol´s Hårstuga

Loviselundsvägen 143

Nimas Salong

Natt och Dags Gränd 13


Ännu flera permanenta håret i Hässelby

Häir Hos Malin i Hässelby

Snårvindevägen 46

Alpha Hudvårdcenter & Day Spa

Blomsterkungsvägen 26