Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kista

Permanenta Håret i Kista

Det finns tillsammans 11 hårfrisörer som permanentar hår i Kista där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kista och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kista kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kista kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kista eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kista som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kista

Salong Zax

Kista Galleria

Frisör Ligan

Arne Beurlings Torg 7C

Hair-Science Kista

Kista Galleria

Salong Nonglek

Mariehamnsgatan 20

Kista Klippotek

Ärvingegången 23


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kista

Parvanehs Frisörsalong

Trondheimsgatan 48

Hårfixarna

Köpenhamnsgatan 6

Akalla Hårvård HB

Sibeliusgången 22

Kista Hair News

Helsingörsgatan 49

Salong Tower

Färögatan 33


Ännu flera permanenta håret i Kista

Stuk Salong

Finlandsgatan 54