Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Märsta

Permanenta Håret i Märsta

Det finns tillsammans 10 hårfrisörer som permanentar hår i Märsta där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Märsta och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Märsta kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Märsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Märsta eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Märsta som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Märsta

Joe´S Imperium

Märsta Centrum

Tingvallafrisören

Tingvallavägen 9L

Sussies Chair

Södergatan 14

Ängsklippet

Ängsvägen 15

Valsta Klippotek

Siriusgatan 3


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Märsta

Arvidssons Frisering, Maj

Odensalavägen 79

Salong Söderby

Lilla Söderby

Sätunafrisörerna AB

Stationsgatan 3A

Solveigs Hårhörna

Dalgatan 6

Hildes Dam- & Herrfrisering

Tingvallavägen 18E