Permanenta håret - All information om att permanenta håret










Permanenta Håret i Norrtälje

Permanenta Håret i Norrtälje

Det finns tillsammans 13 hårfrisörer som permanentar hår i Norrtälje där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Norrtälje och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Norrtälje kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Norrtälje kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrtälje eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.




Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Norrtälje som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Norrtälje

Eva & Marie Hårvård

Lundmansgatan 3

Ankis Frisersalong

Götgatan 12

Sussis Klipp

Gummarövägen 13

Hälsa för alla AB

Tullportsgatan 9C

Lady & Lufsen

Tullportsgatan 8


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Norrtälje

Tälje-Salongen

Esplanaden 5C

Ingers Hårrum

Lennart Torstenssons Väg 3

Salong Pegasus

Orrvägen 4

Anitas Klippstuga

Källgränd 8

Klipp Här

Libby 7291


Ännu flera permanenta håret i Norrtälje

Lugg Norrtälje AB

Lilla Torget 2A

Hår och Hudkällan AB

Galles Gränd 4

Salong Vassa Saxar Norrtälje

Stora Brogatan 1