Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Rimbo

Permanenta Håret i Rimbo

Det finns tillsammans 6 hårfrisörer som permanentar hår i Rimbo där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Rimbo och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Rimbo kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Rimbo kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Rimbo eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Rimbo som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Rimbo

Helena Lijsing

Köpmannagatan 3

762 31 Rimbo

Hår & Solsalongen

Ekdalsvägen 8A

762 51 Rimbo

Fin i Håret

Stockholmsvägen 9

762 31 Rimbo

Salong Saxcess

Centralvägen 1B

762 31 Rimbo

Douhan´s Hårstudio

Smedjevägen 5A

762 31 Rimbo


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Rimbo

Ilonas Klipp

Söderbybacken 8

762 91 Rimbo