Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Vallentuna

Permanenta Håret i Vallentuna

Det finns tillsammans 13 hårfrisörer som permanentar hår i Vallentuna där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Vallentuna och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Vallentuna kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Vallentuna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Vallentuna eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Vallentuna som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Vallentuna

Salong Gr8

Torggatan 25

Jeanette Åhmans Rullande Klippverkstad

Brobyvägen 16

Hair Beauty Trend Line

Källvägen 11

Salong M Stolpe

Karlavägen 34

Salong STOR & liten

Bällstabergs Torg 8


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Vallentuna

Klipporna Monica Lundin

Slumsta

Hårakuten Drop-In

Centralvägen 8

Salong Ann-Christin Marie i Kungsängen

Centralvägen 11

Hair Style

Tuna Torg 1

Frisör Gina Nässelqvist Karlsson

Slånbärsvägen 18


Ännu flera permanenta håret i Vallentuna

Vallentunas Klippverksta AB

Mörbyvägen 32

Vallentuna Day Spa och Frisör

Sommarvägen 11

Din Frisör Lena

Centrumpassagen 10