Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Vällingby

Permanenta Håret i Vällingby

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Vällingby där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Vällingby och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Vällingby kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Vällingby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Vällingby eller i Stockholms län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Vällingby som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Vällingby

Söderlings Frisersalong AB

Vällingbyplan 1

162 65 Vällingby

Hårateljén Vällingby City

Vällingby Torg 63

162 65 Vällingby

Berntsson Rocio

Kirunagatan 84

162 68 Vällingby

Salong Stubben & Co

Multrågatan 130

162 55 Vällingby

Salong Deimante

Multrågatan 19

162 54 Vällingby


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Vällingby

Vällingby Frisör & Skönhetssalong

Björnmossevägen 53

162 45 Vällingby

Salong Hårfin

Vällingbyvägen 149

162 63 Vällingby

Salong Stil & Snitz

Ångermannagatan 164

162 65 Vällingby

Salong Sunan

Lyckselevägen 20

162 67 Vällingby