Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Alunda

Permanenta Håret i Alunda

Det finns tillsammans 5 hårfrisörer som permanentar hår i Alunda där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Alunda och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Alunda kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Alunda kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Alunda eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Alunda som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Alunda

Ingrids Hårverkstad

Centrumvägen 6A

747 31 Alunda

Klippoteket Alunda

Foghammarvägen 14

747 30 Alunda

Ann´s Frisering

Parkvägen 2

747 30 Alunda

Klippstugan Suzanne Erslid

Hantverkarvägen 3

747 30 Alunda

Studio A Alunda

Centrumvägen 7

747 31 Alunda