Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Bålsta

Permanenta Håret i Bålsta

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Bålsta där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Bålsta och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Bålsta kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Bålsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Bålsta eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Bålsta som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Bålsta

Aylas Frisering

Båtsbacken 1

Klipphörnan

Vänersborgsvägen 1B

Carros Saxotek

Stockholmsvägen 7

Lasse-Maja Hår & Shop

Bålsta Centrum

Evas Lilla Klippet

Agvägen 9


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Bålsta

Englahår

Bålstavägen 13D

Hairshape

Bålstavägen 13

Bålsta Klippet

Stockholmsvägen 15

Agnetas Damfrisering

Lovägen 11

Nettans Hårservice

Holmes Väg 1


Ännu flera permanenta håret i Bålsta

Salong Vassa Saxar

Bålstavägen 9A

Hår-Rutan

Fagerdalsvägen 7