Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Gimo

Permanenta Håret i Gimo

Det finns tillsammans 4 hårfrisörer som permanentar hår i Gimo där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Gimo och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Gimo kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Gimo kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Gimo eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Gimo som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Gimo

Salong Maritza & Bodyshop

Köpmangatan 4B

747 43 Gimo

Maud´s Frisering o. Solarium

Gimo Torg 2

747 43 Gimo

Salong Ann

Uppsalavägen 11

747 42 Gimo

Salong Ingela

Långgatan 47A

747 42 Gimo