Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Heby

Permanenta Håret i Heby

Det finns tillsammans 4 hårfrisörer som permanentar hår i Heby där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Heby och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Heby kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Heby kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Heby eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Heby som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Heby

Guns Salong

Ringbovägen 4

744 32 Heby

Birgittas Damfrisering, Heby

Kyrkogatan 3

744 31 Heby

Centrumfrisören

Kyrkogatan 7B

744 31 Heby

Maddes Hårvård

Littersbovägen 21

744 31 Heby