Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Knivsta

Permanenta Håret i Knivsta

Det finns tillsammans 6 hårfrisörer som permanentar hår i Knivsta där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Knivsta och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Knivsta kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Knivsta kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Knivsta eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Knivsta som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Knivsta

Hårklippet Carina

Apoteksvägen 11

741 42 Knivsta

Salong Det Kortaste Strået

Bergshamragatan 7

741 96 Knivsta

Frisörerna på Torget

Apoteksvägen 8A

741 42 Knivsta

Hårkällar´n

Forsbyvägen 8

741 40 Knivsta

Särsta-Salongen, AB

Apoteksvägen 13B

741 42 Knivsta


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Knivsta

Klipphörnans Beauty Center

Forsbyvägen 10B

741 40 Knivsta