Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Östhammar

Permanenta Håret i Östhammar

Det finns tillsammans 7 hårfrisörer som permanentar hår i Östhammar där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Östhammar och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Östhammar kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Östhammar kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Östhammar eller i Uppsala län på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Östhammar som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Östhammar

Hårnästet

Norra Tullportsgatan 2

742 31 Östhammar

Ett strå vassare

Drottninggatan 5

742 31 Östhammar

Söderberg Inger

Tjädergatan 8

742 36 Östhammar

Hovdegård Herrfrisering

Slottsgatan 5

742 31 Östhammar

Hamnfrisören

Gammelbygatan 22

742 34 Östhammar


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Östhammar

Hovdegårds Herrfrisering

Klockaregatan 3

742 32 Östhammar

Salong Ann-Louise

Orrgatan 18

742 36 Östhammar