Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kil

Permanenta Håret i Kil

Det finns tillsammans 9 hårfrisörer som permanentar hår i Kil där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kil och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kil kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kil kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kil eller i Värmland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kil som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kil

Fia´s Hårservice

Storgatan 33

665 30 Kil

Hårvården

Långgatan 44

665 30 Kil

kharma

Storgatan 45

665 30 Kil

Salong Sivan

Diskusgatan 2

665 32 Kil

Hon & Han, Salong

Västra Trädgårdsgatan 3

665 30 Kil


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kil

Hårbutiken

Storgatan 16

665 30 Kil

Salong Stjärnan

Storgatan 27

665 30 Kil

Tolitaklippet

Tolita Granliden

665 92 Kil

Salong 57

Skogsvägen 39E

665 31 Kil