Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Kristinehamn

Permanenta Håret i Kristinehamn

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Kristinehamn där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Kristinehamn och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Kristinehamn kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Kristinehamn kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Kristinehamn eller i Värmland på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Kristinehamn som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Kristinehamn

Jennys salong

Fermgatan 1

Ringvägens Dam och Herrfrisering

Södra Ringvägen 37

Yvonnes i Kristinehamn HB

Irisdalsgatan 4

Salong Charme AB

Tegelslagaregatan 31

Salong Maggie

Djurgårdsvägen 31A


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Kristinehamn

Sveamagasinet Hår & Dagspa

Västerlånggatan 24

Skoogs Frisersalong

Tegelslagaregatan 31

Marita Salongen

Djurgårdsvägen 2

Larssons Herrfrisering

Norra Torget 4

Två Klippare Mattsson & Jansson HB

Tegelslagaregatan 25


Ännu flera permanenta håret i Kristinehamn

Salong Sax´n Cut AB

Södra Ringvägen 65

Salong Monsieur

Spelmansgatan 53C