Permanenta håret - All information om att permanenta håret


Permanenta Håret i Lycksele

Permanenta Håret i Lycksele

Det finns tillsammans 12 hårfrisörer som permanentar hår i Lycksele där flera av dessa frisörsalonger har flera utbildade frisörer med lång erfarenhet av att permanenta hår. Ibland kan det vara svårt att hitta någon som både är duktig på att permanenta håret i Lycksele och dessutom har tid när det passar dig. En klar fördel är om du kan få rekommendationer av någon som talar om vem som är duktig på hårpermanent. Information, betyg och rekommendation gällande frisörer som permanentar hår i Lycksele kan oftast hittas på internet.


Eftersom det finns många som kan permanenta ditt hår i Lycksele kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Lycksele eller i Västerbotten på nätet beträffande pris och vilken typ av permanent de utför. Då du ringer till någon frisör som permanentar hår bör du veta vilken typ av permanent du vill ha men också om du ska kombinera detta med någon klippning eller blekning av håret. Bäst information får om du hårpermanent kan du få genom att besöka några hemsidor hos frisörer.
Bäst att komma i kontakt med en bra frisör i Lycksele som kan permanenta håret är att välja någon av hårfrisörerna nedan eller söka vidare på internet:


Alla som kan permanenta hår i Lycksele

Herrsalongen

Storgatan 46

City Clippet HB

Storgatan 23

Hårbolaget

Storgatan 42D

Bergs Hårteam

Storgatan 33

Clipcorner

Borgaregatan 15


Fler som erbjuder sig att permanenta håret i Lycksele

Hårshopen Elenore Bålfors AB

Storgatan 29

VIP Very Important Person Hair & Makeup AB

Borgaregatan 14

Klipphörnan

Storgatan 63

Ingrids Hårmode Ingrid Hellquist

Lunnvägen 17

ala Agnes Hårsalong

Prästbolsvägen 24


Ännu flera permanenta håret i Lycksele

Lycksele Hårstudio AB

Storgatan 26

Lundgrens Herrfrisering

Södra Torggatan 15